VOUVRAY vinuri


 


» Aflati mai multe...

 


» Aflati mai multe...
 
VOUVRAY.

VOUVRAY este o comuna în Indre-et-Loire Departamentul central în Franta.

Loire Valley înconjoara cel mai lung fluviu din Franta, si cuprinde cele mai denumirile clasice vin în orice regiune. Lânga ei se afla la marginea de est a orasului Tours, si doar pentru a îsi est, orasul de VOUVRAY. VOUVRAY este bine cunoscuta pentru chenin blanc de vin alb, numit aptly "VOUVRAY". Aceste vinuri sunt facute 100% de la chenin blanc de struguri.


Vinuri din franceza comuna VOUVRAY la est de Tours sunt facute într-o gama larga de stiluri de la Chenin Blanc de struguri. Vintages în Loire sunt foarte variabile, dar în cele mai bune ani VOUVRAY poate produce elegant si foarte lung, a trait pentru vinurile albe.

Exista sapte townships în aceasta denumire, care se încadreaza în TOURAINE district de la Loire. De VOUVRAY denumire a fost creat numai în 1936, cu toate ca a lucrat cu manastirile de vin pentru centureis înainte de aceasta data. Retineti ca chenin blanc vinuri în alte parti ale lumii sunt numite simplu chenin blanc.


VOUVRAY Mousseux AOC si VOUVRAY Petillant AOC ambele sunt realizate prin intermediul MÉTHODE Champenoise
"VOUVRAY - celebru alb Touraine, exclusiv de la Chenin Blanc, în domeniul de opt municipalitati din Valea Loire imediat la est de Tours produs: VOUVRAY, ROCHECORBON, VERNOU, Sainte Radegonde, Chancay, NOIZAY, Reugny si o parte din Parcay - Meslay. VOUVRAY pot varia în functie de epoca si pivnita de tratament. Ea poate fi de fructe, foarte uscat (SEC) si usor acru sau culoare intensa si de fructe si halbtrocken (demi-sec) sau integral, de aur si moelleux (dulce) ca un Sauternes, el poate luminoase, apetisant si spumante (petillant), dar si - cel mai frecvent-spumare (mousseux), si atunci el este printre cele mai bune vinuri spumante din Franta. Impreuna, la St 100000, si mai multe sunt produse, si este foarte bine sa faci, eticheta de pe tipul de vin si de producatori pentru a fi luata în considerare cu foarte mare atentie. În calitate de lider producatorii Marc Bredif, Poniatowski, Huet, Jarry, Chateau de Montcontour în VOUVRAY"

VOUVRAY uscat (SEC), off-uscat (tendre), semi-dulce (demi-sec), dulce (moelleux), spumante (pétillant)

VOUVRAY pot fi afectate puternic de terroir, sau de compozitie a solului de struguri este cultivat inch Cei de la sol ar putea argila tind spre o aroma de fructe, iar cele efectuate pe perruches (pietros argila) sol ar putea gusta din mai multe minerale. VOUVRAY este de obicei beat tineri, în termen de 6 luni de îmbuteliere, în jur de 3 ani de la momentul în care strugurii sunt încarcate. Cu toate acestea, amenda de ani de VOUVRAY s-au cunoscut la ultima de pâna la 100 de ani în stare excelenta.

"VOUVRAY, Loire, vita-de-vie si hillsides".
Este cunoscut mai ales pentru productia de vin alb, printre unele dintre cele mai bune evaluat în Franta.

VOUVRAY tinde spre un gust dulce, dar uscat, din nou, afectat de cazul în care acesta este crescut. Tipice include arome de lamaie, fructe, si minerale. Unele VOUVRAY vinuri au arome de mere si pere. Cele mai bogate stil de VOUVRAY se numeste moelleux. Moelleux tinde sa fie o culoare mai pur aur, si are arome de miere, sirop de caramel si prune.

Coordonnées :


VOUVRAY merge foarte bine cu crustacee, langustina, creveti, si fructe de mare. Ar trebui sa fie beat la aproximativ 47F - adica, doar mai cald decât temperatura frigider. VOUVRAY beat este, de obicei, în decurs de 2 ani de la lansare.