Vouvray viinien


 


» Lue lisää...

 


» Lue lisää...
 
VOUVRAY.

Vouvray on commune on Indre-et-Loire osastolta Keski-Ranskassa.

Loire Valley ympäröi pisin joki Ranskassa ja kattaa useimmat appellations joka klassinen viini alueella. Lähellä itäisiin reuna sijaitsee kaupungin Tours, ja juuri sen itään kaupungin Vouvray. Vouvray on tunnettu sen valkoisen Chenin Blanc viiniä, joka on nimetty osuvasti "Vouvray". Nämä viinit ovat 100% edellä Chenin Blanc rypäleen.


Viinit, Ranskan kommuuni Vouvray että itään Tours tehdään monenlaisia tyylejä että Chenin Blanc rypäleen. Vuosikertojen vuonna Loiren ovat erittäin vaihtelevia, mutta paras vuotta Vouvray voivat tuottaa tyylikäs ja erittäin pitkäikäisen valkoviinit.

On seitsemän kaupunkia tässä appellation, joka kuuluu silloin TOURAINE alueella Loiren. The Vouvray appellation oli vain luotiin 1936, vaikka luostarit työskennellyt viinin centureis ennen määräaikaa. Huomaa, että Chenin Blanc viinit muissa osissa maailmaa kutsutaan vain Chenin Blanc.


VOUVRAY Mousseux AOC ja Vouvray Petillant AOC ovat molemmat antaneet kautta MÉTHODE Champenoise
"Vouvray - kuuluisa valkoinen Touraine yksinomaan siitä Chenin Blanc alalla kahdeksan kuntaa Loire Valley välittömästi itään Tours tuotettu: Vouvray, Rochecorbon, Vernou, Sainte Radegonde, Chancay, NOIZAY, Reugny ja osa Parcay - Meslay. Vouvray voi vaihdella riippuen museoajoneuvot ja kellari hoitoa. Se voi olla hedelmäinen, erittäin kuiva (sek) ja hieman kirpeä tai voimakas väri-, hedelmä-ja halbtrocken (demi-sec) tai kokonaan, kultaa ja moelleux (makeat) kuten Sauternes, hän voi bright, ruokahalua ja kuohuviineistä (petillant), mutta myös - Yleisimmin vaahtoavat (mousseux), ja sitten hän on yksi parhaiten kuohuviineistä Ranskassa. Yhdessä St. 100000, ja lisää on tuotettu, ja se on hyvin tehdä, merkintä siitä, minkä tyyppistä viiniä ja sen tuottaja on harkittava erittäin huolellisesti. Kuten johtavista tuottajista Marc Bredif, Poniatowski, Huet, Jarry, Chateau Montcontour in Vouvray"

Vouvray kuiva (sec), off-kuiva (Tendra), puoli-makea (demi-sec), makea (moelleux), kuohuviineistä (pétillant)

Vouvray voidaan vaikuttaa voimakkaasti terroir tai koostumuksen maaperän viinirypälemehua on kasvanut tuumaa niitä savikko ehkä pyrkivät kohti hedelmäinen maku, kun taas tehdään perruches (kivikova savi) maaperä saattaa maku enemmän kivennäisaineita. Vouvray on tyypillisesti humalassa nuoria, 6 kuukauden kuluessa pullotuksen, noin 3 vuotta siitä, kun rypäleet poimitaan. Kuitenkin hieno vuoden Vouvray on tiedossa kestää jopa 100 vuotta erinomaisessa kunnossa.

"Vouvray, Loire, viini-ja rinteillä".
Se tunnetaan parhaiten tuotannon valkoviini, joukossa joitakin parhaista rated Ranskassa.

Vouvray yleensä kohti makea, mutta kuiva maku taas vaikuttaa se, missä se on kasvanut. Tyypillisiä suoritinmallia sisältää sitruuna-, hedelmä-ja kivennäisaineita. Jotkut VOUVRAY viinit ovat suoritinmallia omenoita ja päärynöitä. Rikkaammissa tyyli Vouvray kutsutaan moelleux. Moelleux taipumus olla puhdasta kultaa väriä, ja se on makuhermoja hunaja, sokeriväri ja luumuja.

Coordonnées :


Vouvray menee hyvin äyriäisten, hummereista, katkarapuja, ja äyriäisiä. Olisi humalassa noin 47F - eli hieman lämpimämpi kuin jääkaapin lämpötilaa. Vouvray on yleensä humalassa 2 vuoden kuluessa sen julkaisua.