Vouvray vins


 


» Conegui més...

 


» Conegui més...
 
VOUVRAY.

Vouvray és un municipi en el Indre-et-Loire al departament central de França.

Envolta la vall del Loira, el riu més llarg de França, i abraça la majoria de les denominacions dels vins clàssics de qualsevol regió. Prop del seu extrem oriental es troba la ciutat de Tours, i només per l'est, la ciutat de Vouvray. Vouvray és ben coneguda pel seu vi blanc Chenin Blanc, encertadament anomenat "Vouvray". Aquests vins estan fets 100% de la raïm Chenin Blanc.


Els vins de la comuna de Vouvray francès al'est de Tours es realitzen en una àmplia gamma d'estils a partir del raïm Chenin Blanc. Vins de la regió del Loire són molt variables, però en els millors anys Vouvray pot produir amb estil i molt llarga vida vins blancs.

Hi ha set municipis en aquesta denominació, que se situa en el districte de Touraine de la regió del Loire. El Vouvray denominació fou creada només en 1936, encara que va treballar amb els monestirs de centureis vi abans d'aquest moment. Tingueu en compte que els vins Chenin Blanc en altres parts del món es diuen simplement Chenin Blanc.


Vouvray Mousseux AOC i Vouvray Petillant AOC són realitzades a través de méthode champenoise
"Vouvray - famós blanc Touraine, exclusivament a partir de la Chenin Blanc, en l'àmbit dels vuit municipis de la Vall del Loira immediatament al este de Tours produït: Vouvray, Rochecorbon, VERNOU, Sainte Radegonde, Chancay, Noizay, Reugny i una part de Parcaay - Meslay. Vouvray pot variar depenent de la collita i el celler de tractament. Pot ser afruitat, molt sec (s) o pastís i una mica de color intens i de les fruites i halbtrocken (demi-sec) o total, l'or i moelleux (dolça) com un Sauternes, pot brillant, apetitós i escumosos (petillant), sinó també - més comunament-la formació d'escuma (mousseux) i, a continuació, que és un dels millors vins escumosos de França. Junts, a St 100.000, i es produeixen més, i està molt bé que fer, en l'etiqueta el tipus de vi i el seu productor a ser considerat molt curosament. Com que els principals productors Marc Bredif, Poniatowski, Huet, Jarry, el Chateau Montcontour en Vouvray Winzergenossenschaft"

Vouvray sec (sec), fora de la seca (tendre), semi-dolça (demi-sec), dolça (moelleux), escumosos (pétillant)

Vouvray poden ser afectades fortament per la terra, o la composició de la terra es cultiva el raïm polz Els sòls d'argila podria tendir cap a un gust afruitat, mentre que les realitzades en perruches (flinty argila) del sòl pot degustar més de minerals. Vouvray borratxo és generalment jove, dins els 6 mesos d'embotellament, al voltant de 3 anys a partir de quan es recullen els raïms. Tanmateix, anys de multa Vouvray se sap que duren fins a 100 anys en excel lents condicions.

"Vouvray, Loira, vinyes i vessants".
És ben coneguda per la seva producció de vi blanc, entre alguns dels millors a França.

Vouvray tendeix cap a un sabor dolç, però en sec, una vegada més, afectats per on es cultiva. Típics inclouen sabors de llimona, fruites i minerals. Vouvray Alguns vins tenen sabors de les pomes i peres. L'estil dels més rics s'anomena moelleux Vouvray. Moelleux tendeix a ser un color més pur or, i té els sabors de la mel, caramel i les prunes panses.

Coordonnées :


Vouvray va molt bé amb mariscs, llagostes, gambetes i marisc. Cal borratxo entorn de 47f - és a dir, només frigorífic més calenta que la temperatura. Vouvray borratxo és generalment dins dels 2 anys del seu llançament.